SmartServices

Binge Marketing

Evergreen content volgens Netflix-principe

Binge Marketing With solid team

Nog te vaak wordt content gemaakt en verspreid als afzonderlijke uitingen. Bij Binge Marketing gaat het erom dat je content maakt alsof het een tv-serie is, waarin de afleveringen op elkaar aansluiten. Geen single-use, disposable content meer, maar een verzameling van evergreens waarmee je week na week, maand na maand en soms zelfs jaar na jaar nieuw publiek opbouwt en vasthoudt. Met recht een duurzame strategie dus.

WORKSHOP DOOR CARLIJN POSTMA

Wil je graag je collega’s of klanten inspireren met een boeiende presentatie over de lessen die zij kunnen leren én toepassen van de makers van films en series? Carlijn neemt ze graag mee in de wereld van films en series en laat hen kennismaken met de technieken en ervaring van de beste contentmakers ter wereld. Met herkenbare voorbeelden uit de popcultuur en praktische modellen die je eenvoudig zelf toepast, inspireert ze jouw en je collega’s  om binge-waardige content te maken, mét een heldere en duurzame verhaallijn. 

Werken aan Smart Marketing

Bij De Smarketeer organiseren we regelmatig workshops samen met Carlijn Postma, auteur van het boek Binge Marketing.

Ben je geïnteresseerd in een workshop voor jouw team, meld je dan hieronder aan. 
Tijdens deze middag gaan we dieper in op het principe Binge Marketing en leer je stap voor stap hoe je een Binge Marketing strategie voor jouw bedrijf bouwt.

Na deze middag ga je naast veel extra kennis ook nog eens naar huis met het boek + werkboek Binge Marketing – the best scenario for building your brand.