Maak kennis met de Smarketeers

Wie zijn wij?

25jaar ervaring in kennis en kunde, maar ook in vallen en opstaan.

Ik ben Kora Kemp, en marketing is voor mij meer dan alleen een beroep; het is mijn passie en mijn drijfveer in mijn professionele leven. Gedurende een periode van meer dan 25 jaar heb ik mijn weg gevonden in alle aspecten van dit dynamische vakgebied, altijd meebewegend met de veranderende digitale landschappen.

Van traditioneel naar vernieuwend: Mijn reis in marketing
Mijn traject begon in de wereld van traditionele marketing, maar het was de overgang naar het digitale domein die mijn nieuwsgierigheid en creativiteit echt aanwakkerde. In de loop der jaren heb ik mijn focus verschoven naar Smart Marketing, waarbij ik geloof in duurzame, impactvolle campagnes en content die niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Bingemarketing is voor mij een richtlijn geworden, gericht op het creëren van serie-matige content met een evergreen karakter.

Smarketing: De kracht van samenwerking tussen marketing en sales
Een van de meest intrigerende ontwikkelingen in mijn loopbaan is de opkomst van Smarketing. Ik ben ervan overtuigd dat een naadloze integratie van marketing en sales cruciaal is voor lange termijn succes. Het is niet genoeg om simpelweg leads te genereren; conversie is het sleutelwoord. Smarketing fungeert als de brug die de kloof dicht tussen initiële interesse en uiteindelijke aankoopbeslissing. Mijn eigen ervaring hiermee heeft me laten zien hoe deze aanpak organisaties werkelijk transformeert.

Smarketeer met visie: Mijn rol in het nieuwe smarketingtijdperk
Met mijn uitgebreide ervaring en  kennis ben ik klaar om organisaties te leiden naar het volgende niveau. Mijn focus ligt op Smart Marketing en het omvormen van traditionele marketingafdelingen tot Smarketing-gerichte teams. Ik ben niet alleen vertrouwd met de nieuwste tools en technieken, maar ben ook vastbesloten om anderen te helpen groeien en succesvol te zijn in een voortdurend veranderend marketinglandschap.

Bouwen aan een toekomst van samenwerking en groei
Met mijn jarenlange ervaring en passie voor het vak help ik organisaties op weg naar  doelgerichte, duurzame en data-gedreven marketingstrategieën. Mijn doel is niet alleen om te inspireren, maar ook om tastbare resultaten te leveren terwijl we gezamenlijk werken aan een veelbelovende toekomst naar smarketing.

Ik ben is Erik Farine, een doorgewinterde professional met meer dan 25 jaar ervaring binnen diverse organisaties en een bevlogen Smarketeer met een sterke focus op de saleskant van het spectrum. Mijn loopbaan heeft me door talloze functies geleid, en elke stap heeft bijgedragen aan mijn expertise in het begeleiden van bedrijven naar groei en succes, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Van resultaten naar waarde: Mijn impact in diverse rollen
Gedurende mijn carrière heb ik buitengewone resultaten behaald en waarde toegevoegd aan diverse ondernemingen. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het leiden van regio’s, waarbij ik P&L-plannen ontwikkelde, marktgegevens analyseerde en gedetailleerde investerings- en commerciële plannen opstelde voor fusies en overnames. Ik stond aan het roer van veranderingen tijdens deze integraties, en ik stuurde met succes managers en directeuren aan in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Een synergetische toekomst: Mijn fascinatie voor smarketing
In de afgelopen jaren heb ik een verregaande interesse ontwikkeld in het Smarketing-proces binnen organisaties. Het nauwer op elkaar afstemmen van marketing- en salesinspanningen is niet alleen een strategische zet, maar ook een manier om betere resultaten te behalen en een hechtere teamdynamiek te creëren. Mijn overtuiging is dat wanneer marketing en sales hand in hand werken, synergie ontstaat die het mogelijk maakt om niet alleen grotere doelen te bereiken, maar ook om een krachtige bedrijfscultuur te smeden.

Lessen uit het verleden: Mijn rol als (smarketing )sparringpartner
Mijn reis heeft me talloze ervaringen en inzichten opgeleverd. Zowel letterlijk als figuurlijk heb ik de nodige kilometers afgelegd en littekens opgelopen, die me hebben gevormd tot de sparringpartner die ik vandaag ben in het Smarketing-proces. Ik begrijp de complexiteit van deze samenwerking en ben vastbesloten om mijn rijke ervaring te benutten om organisaties te helpen het potentieel van Smarketing ten volle te benutten.

Bouwen aan een toekomst van samenwerking en groei
Met mijn diepgaande kennis van sales, leiderschapskwaliteiten en ervaring in het navigeren door verandering, begeleid ik organisaties naar een nieuwe dimensie van samenwerking tussen marketing en sales. Mijn doel is om niet alleen te adviseren, maar om actief bij te dragen aan het realiseren van groei, synergie en prestaties die de norm overstijgen.