Start vandaag je journey naar Smarketing

Welke journey kies jij?

Een inspirerende groeireis van samenwerking en innovatie.

In een competitieve en voortdurend veranderende markt, leidt Mike met vastberadenheid zijn bedrijf naar succes. Zijn scherpzinnige ideeën en ondernemend inzicht hebben hem tot nu toe een voorsprong gegeven ten opzichte van zijn concurrenten, en hebben bijgedragen aan een gestaag groeiende klantenbasis.

Recentelijk heeft hij echter een vertraging in die groei opgemerkt. Wat voorheen moeiteloos leek, is nu een uitdagende situatie geworden waarvoor Mike hard moet werken. Hij staat voor de taak om zijn bedrijfsstrategie opnieuw vorm te geven en het succes te herwinnen, ondanks de krapte op de arbeidsmarkt en de toenemende concurrentie.

In de wereld van marketing en storytelling is Suzanne een ervaren professional. Als marketingmanager staat ze bekend om haar vermogen om verhalen op een boeiende manier te vertellen en ze effectief in haar strategieën te integreren. Haar talent om merken tot leven te brengen, heeft haar de bijnaam ‘storyteller’ opgeleverd.

Maar ook ervaren professionals worden geconfronteerd met uitdagingen, en Suzanne vormt daarop geen uitzondering. Ze wordt momenteel geconfronteerd met de vraag hoe ze haar leads effectiever kan omzetten in betalende klanten. Suzanne staat op het punt om een reis te beginnen om deze vraag te beantwoorden en de kunst van conversie tot in de details te begrijpen. Haar zoektocht naar het juiste antwoord zal niet alleen haarzelf, maar ook haar organisatie transformeren.

Mart is een jonge, ambitieuze salesmanager met een passie voor het begeleiden van zijn salesteam naar succes. Zijn carrière heeft hij opgebouwd op basis van vastberadenheid en een scherp gevoel voor onderhandelingen. Voor Mart is er niets zo bevredigend als het binnenhalen van een deal, en hij heeft bewezen keer op keer een meester te zijn in het sluiten van overeenkomsten die zowel winstgevend zijn voor zijn organisatie als waardevol voor zijn klanten.

Op een dag verandert alles voor Mart wanneer zijn leidinggevende, Mike, naar hem toe komt met een belangrijk verzoek. Mike wil dat Mart zijn order pipeline deelt en accountplannen opstelt waarmee ze kunnen sturen op groei. Dit verzoek zet Mart voor een nieuwe uitdaging en dwingt hem om zijn strategische vaardigheden verder te ontwikkelen.